május 04, 2019

Még mindig keresem

Még mindig keresem
a megfelelő sablont, aminél letáborozhatok.
Még mindig keresem
az időt arra, hogy írni tudjak.
Még mindig keresem
a szót, mikor új bejegyzést nyitok.

Régebben ez nem így volt.
A szavak csak dőltek belőlem.
A témák csak úgy jöttek.
Nem nagyon kerestem semmit.
Időm nem volt több, mégis
egyszerűen csak találtam.

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Ahogy olvastam, csak az jutott eszembe: "wow, ez én vagyok? rólam ír?". Hihetetlen szinteken tudtam azonosulni ezzel a pár sorral. Mindenki azt mondja nekem: "Írj, írj, írj!", "Ezt kéne csinálnod!", "Tök jó vagy benne!", de nem tudok nem kritikusan nézni az írásaimra, nem látni a hibáimat, és kitenni az internetre valami általam szarnak titulált írást, még ha csak kemény öt ember olvasná is. Sőt, az utóbbi egy évben eljutottam arra a szintre, hogy nem is írok, mert minek? Mások sokkal jobban csinálják, és egyébként sincs egy eredeti ötletem sem.
    Na mindegy, én és a negativitásom már megyünk is, csak jól esett kicsit panaszkodni erről, meg hát elég frappáns a vers is, én meg itt jártam, olvastam, gondoltam, hagyok egy kommentet.
    Legyen szép napod, és sok sikert az íráshoz, csalfa egy szörnyeteg! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Ginny!
      Nos, annak nem örülök, hogy te is hasonló dolgokkal küzdesz, mint én, de igazán köszönöm, hogy megosztottad velem. Mélyen egyetértek "Mások sokkkal jobban csinálják, és egyébként sincs egy eredeti ötletem sem." - pontosan így érzem.
      Köszönöm, hogy írtál. Neked is szép napot, és azért egy kicsit higgy a biztatásoknak. Biztosan van eredeti ötleted, az pedig, hogy kritikusan tekintesz az írásaidra pozitív is, nem csak negatív. Sikereket kívánok hozzá neked! :)

      Törlés

Copyright © 2018-2020 amateur but happy || Működteti a Blogger.